Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Levering til kantine

I en kantine skal de samme gæster være tilfredse hver eneste dag. Kantinen skal finde balancen mellem fornyelse og det velkendte. Gæsterne skal inspireres og udfordres, samtidig med at de får det de kommer for - et mættende måltid der smager dem. Gert Nielsen leverer altid frisk og ensartet kød der passer til kantinens menu, også ved temauger, specialarrangementer og når der er brug for en hurtig løsning.

 

  • Bredt kødsortiment
  • Ubrudt kølekæde
  • Omfattende egenkontrol
  • Leveringssikkerhed
  • Ordren leveres korrekt til mindste detalje
  • Fast kontaktperson til kantinen

 

Kompetente folk ved telefonerne

"Danske Regioners Kantine går op i høj madkvalitet hver dag, og om fredagen skal det være ekstra lækkert. Kødet vi køber hos Gert Nielsen er modnet på den gammeldags måde, hvor det har hængt i flere uger, i stedet for at ligge og modne i en vacuumpakke. Det giver smag og mørhed. Vi går op i at være kreative, vi eksperimenterer med nye retter hele tiden. Konsulenten fra Gert Nielsen fortæller os når han har spændende nyheder på tapetet. Det betyder meget at de tager initiativer og spiller med på det kreative."

 

Gert Nielsen husker detaljerne

"Når jeg ringer derned, sidder der altid kompetente folk ved telefonen, og det er aldrig noget med at de siger de vil ringe tilbage, uden at de gør det. De finder svar på specielle forespørgsler og kan levere specialiteter på et par dage. De spørger ind til hvordan jeg vil have varen leveret, og de overholder det. Har jeg fx bestilt udbenede lammekøller, så står jeg ikke dagen efter med en masse lammekøller med ben i alligevel. De lever op til mine krav og de ved hvad det drejer sig om i et stort køkken som vores."

 

Lars Momsen, køkkenchef i Danske Regioners kantiner. Ansvarlig for frokost til 350 personer hver dag.

 

Bestilling på tlf. 33 31 81 81

 

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Månedsmenu: Maj

Det tætte samarbejde er altafgørende

Det Tætte Samarbejde

Det tætte samarbejde med leverandørerne er ifølge Jesper Poulsen altafgørende.
- Stor fleksibilitet og sikkerhed for stabil kvalitet er helt afgørende parametre for os i et leverandørsamarbejdet. Vi har eksempelvis et tæt personligt samarbejde med vores slagter Gert Nielsen, som for os er garant for smag, mørhed, leveringsdygtighed, fleksibilitet osv. Vi kunne sagtens lave one stop-shopping hos en grossist, men der har vi bare ikke muligheden for samme fleksibilitet, omstillingsparathed og tætte føling med produktet. Det handler også meget om tillid. Vi har snart været her i 8 år og har ikke én eneste gang haft en situation, hvor kødet ikke har været i orden.

Jesper Poulsen

Food and Berverage Manager

Tivoli Hotel og Congress Center

Læs mere

Jesper Poulsen -Tivoli Hotel og Congress Center

Vi støtter: Buyaid Handicapidræt WWF Hjertestarter Bannergray Redbarnet