Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Coronavirus

11. marts 2020

Kære Kunder                                                             

I forhold til den tilspidset situation omkring Coronavirus, har vi valgt at følge udviklingen i forhold til sundhedsstyrelsens anbefalinger. Dette har vi valgt at efterleve på følgende vejledning fra sundhedsstyrelsens informations side.


Vi er som fødevarevirksomhed bekendt med de høje hygiejnekrav som en del af vores arbejdsgange.


Vores medarbejder er informeret om ekstra fokus, på håndhygiejne - det er dog blevet udmeldt at Coronavirus IKKE smitter gennem fødevarer.

 

https://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Aktuelt/Sider/Nyheder%202020/Coronavirus-smitter-ikke-gennem-maden.aspx  

 

Vores chauffører er ligeledes blevet informeret om, at de ved symptomer på de udstukket regler fra sundhedsstyrelsen, skal informere ledelsen, der efterfølgende vil tage hånd om dette.

I tilfælde af intern sygdom, har vi et beredskab af vognmænd, samt - masser af kød på frost, og kan indhente færdigpakket fødevarer, der kan leveres

 


 Smitte

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Inspiration: Oktober

Det tætte samarbejde er altafgørende

Det Tætte Samarbejde

Det tætte samarbejde med leverandørerne er ifølge Jesper Poulsen altafgørende.
- Stor fleksibilitet og sikkerhed for stabil kvalitet er helt afgørende parametre for os i et leverandørsamarbejdet. Vi har eksempelvis et tæt personligt samarbejde med vores slagter Gert Nielsen, som for os er garant for smag, mørhed, leveringsdygtighed, fleksibilitet osv. Vi kunne sagtens lave one stop-shopping hos en grossist, men der har vi bare ikke muligheden for samme fleksibilitet, omstillingsparathed og tætte føling med produktet. Det handler også meget om tillid. Vi har snart været her i 8 år og har ikke én eneste gang haft en situation, hvor kødet ikke har været i orden.

Jesper Poulsen

Food and Berverage Manager

Tivoli Hotel og Congress Center

Læs mere

Jesper Poulsen -Tivoli Hotel og Congress Center