Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Ombygning hos Gert Nielsen

24. september 2014

Gert Nielsen A/S er for tiden i gang med en stor ombygning, for at være på forkant med nye krav fra levnedsmiddel kontrollen. Samtidig gør vi vores produktion af bla. hakket kød og formede bøffer bedre, samt en effektivisering af pakkeriet.

Denne ombygning har den sidste tid, giver os langt større udfordringer end planlagt. Håndværkerne og samtlige medarbejdere gør alt hvad de kan for at få det til at fungere.

Men det ser desværre ud til at der går ca. 10 - 14 dage endnu inden vi er helt 100 % klar.

Vi kan i øjeblikket derfor desværre ikke producere alle vores hjemmelavede pålægsprodukter.

 

Samtidig vil vi gerne informere om at fødevarestyrelsen, efter listeria sagen, har udstedt en del skærpede krav til alle som producerer pålæg og bla. hakket kød som bliver forarbejdet med f.eks. et krydderi, en smag (som rødbeder, kartoffel) eller panering.

Disse regler betyder at vi blot for at tilføje en ting til hakkekødet skal rengøre hele hakkerummet, desifencere og skifte tøj, inden vi kan fortsætte med næste emne. Da dette kræver stor planlægning, og tidsforskydning, betyder det at vi har set os nødsaget til at bede om 2 dages forudbestillingen på alle varer som hører under denne kategori. På alle disse varerne kan du på vores hjemmeside læse teksten 2 dags forudbestilling.

 

Vi håber på jeres forståelse for dette, og beklager de gener dette har medført.

 

 

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Inspiration: Juni

Error parsing XSLT file: \xslt\referenceWidget.xslt