Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Om virksomheden

Historien om virksomheden Gert Nielsen

 

Slagterfirmaet Gert Nielsen A/S er en gammel virksomhed, som blev grundlagt i Eskildgade i København i 1946. I 1963 overtog sønnen, Arne Nielsen, firmaet der i 2000 blev solgt til den nuværende ejer, der også hedder Gert Nielsen, og som er barnebarn af stifteren.

 

Da lokalerne i Eskildsgade 12 efterhånden blev for små, flyttede vi i 1952 til kødbyen, hvor vi siden havde 3 adresser, indtil vi i 2009 rykkede ind i de nye og topmoderne faciliteter i hvidovre. Bygget helt efter vores egne ønsker og krav, og hvor vi nu bla. har fået optimale forsyningsmuligheder og bedre adgang til at distribuere vores varer til kunderne.

 

Oprindeligt forsynede slagterfirmaet andre slagterbutikker med specielt røgvarer. I dag er kunderne bla. restauranter, storkøkkener, detailhandlen, kantiner og plejehjem. Sortimentet er nu vokset til komplette slagterløsninger - alt indenfor kød.

 

Vi er en gammel virksomhed, hvor dyder som solidt håndværk og fagkundskab går hånd i hånd med ufravigelige krav til hygiejne og miljø.

 

Slagerfirmaet Gert Nielsen A/S beskæftiger i dag 30 ansatte fordelt således: 8 i produktionen/pakkeriet, 4 i pølsermageriet, 6 sælger, 7 administrative, og 5 chauffører. 

 

Biler Foran Virksomheden

 

 

 

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Inspiration: Juni

Error parsing XSLT file: \xslt\referenceWidget.xslt