Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Fleksibilitet, leveringsservice og kvalitet

Siden starten af 2008 har vi handlet med Gert Nielsen. Med kritiske forbrugere som kunder og meget kort tid fra bestillings- deadline til levering er kravene til vores kødleverandør store og mange – og Gert Nielsen har på flot vis levet op til dem alle.

RetNemt.dk leverer måltidskasser til døren - så man kan lave aftensmaden på ½ time. RetNemt.dk leverer nemlig opskriften og alle råvarer. Man kan hver uge vælge mellem nye 10 retter og slippe for at finde på aftensmaden.

En god samarbejdspartner 

Da vi tilbage i 2007 kontaktede Gert Nielsen med henblik på  samhandel var vi små og nethandlen med fødevarer meget mindre end i dag. Gert  Nielsen gik positivt ind i dialogen og kunne faktisk imødekomme de mange  produkt- og logistikkrav som nethandel med måltidskasser stiller. Igennem årene  er mange nye produkter og udskæringer kommet til og sam- handlen vokset betragteligt  - også i kraft af den pæne vækst i RetNemt.dk. Vi kan på det varmeste anbefale Gert Nielsen for kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed, leveringsservice m.m.m.

Skrevet af: RetNemt.dk

2008

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Inspiration: Oktober

Gode bøffer

”Bøffen jeg fik til hovedret, en New York Strip, det vil sige et stykke kød med fedtkant skåret fra den midterste del af oksefileten, var besøget værd.”

Vi er så stolte af den anmeldelse :-)

Læs mere

Politikken anmelder Madklubben Steak Royal