Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Fleksibilitet, leveringsservice og kvalitet

Siden starten af 2008 har vi handlet med Gert Nielsen. Med kritiske forbrugere som kunder og meget kort tid fra bestillings- deadline til levering er kravene til vores kødleverandør store og mange – og Gert Nielsen har på flot vis levet op til dem alle.

RetNemt.dk leverer måltidskasser til døren - så man kan lave aftensmaden på ½ time. RetNemt.dk leverer nemlig opskriften og alle råvarer. Man kan hver uge vælge mellem nye 10 retter og slippe for at finde på aftensmaden.

En god samarbejdspartner 

Da vi tilbage i 2007 kontaktede Gert Nielsen med henblik på  samhandel var vi små og nethandlen med fødevarer meget mindre end i dag. Gert  Nielsen gik positivt ind i dialogen og kunne faktisk imødekomme de mange  produkt- og logistikkrav som nethandel med måltidskasser stiller. Igennem årene  er mange nye produkter og udskæringer kommet til og sam- handlen vokset betragteligt  - også i kraft af den pæne vækst i RetNemt.dk. Vi kan på det varmeste anbefale Gert Nielsen for kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed, leveringsservice m.m.m.

Skrevet af: RetNemt.dk

2008

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Inspiration: Juli

Det tætte samarbejde er altafgørende

Det Tætte Samarbejde

Det tætte samarbejde med leverandørerne er ifølge Jesper Poulsen altafgørende.
- Stor fleksibilitet og sikkerhed for stabil kvalitet er helt afgørende parametre for os i et leverandørsamarbejdet. Vi har eksempelvis et tæt personligt samarbejde med vores slagter Gert Nielsen, som for os er garant for smag, mørhed, leveringsdygtighed, fleksibilitet osv. Vi kunne sagtens lave one stop-shopping hos en grossist, men der har vi bare ikke muligheden for samme fleksibilitet, omstillingsparathed og tætte føling med produktet. Det handler også meget om tillid. Vi har snart været her i 8 år og har ikke én eneste gang haft en situation, hvor kødet ikke har været i orden.

Jesper Poulsen

Food and Berverage Manager

Tivoli Hotel og Congress Center

Læs mere

Jesper Poulsen -Tivoli Hotel og Congress Center