Kundeservice
Ring til os på 33 31 81 81

Find svar på dine spørgsmål her

Nemt at bestille online

E-handel har gjort mig op- mærksom på mangfoldigheden i varesortimentet, fordi man pludselig har hele sortimentet på skærmen og derved opnår større variation i bestillingerne af fx forskellige udskæringer, pålæg osv.

Siden er fantastisk brugervenlig og overskueligt delt ind i kategorier, så det er hurtigt at finde frem til de emner, der skal bruges.

E-handel har gjort mig opmærksom på mangfoldigheden i varesortimentet, fordi man pludselig har hele sortimentet på skærmen og derved opnår større variation i bestillingerne af fx forskellige udskæringer, pålæg osv.

E-handel er helt klart tidsbesparende for mig. Man undgår den "irriterende" høfligheds-small talk med en sælger ved bestilling, og man kan taste bestillingen løbende hen over dagen og trykke "afsend" når man går hjem.

Det er en stor fordel at man med det samme får en ordrebekræftelse tilsendt. På den måde kan man altid spore hvor eventuelle fejl er opstået (hos mig eller Gert Nielsen). Man kan bruge ordrebekræftelsen til at sammenligne med følgesedlerne og dermed kontrollere at leveringen er korrekt.

Vores bogholderi har stor gavn af, at man hele tiden kan følge hvor meget der er til betaling på vores konto, kreditnotaer mm.

Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med siden (specielt når de små børnesygdomme, vi har talt om, bliver rettet), især fordi jeg altid kan overskue hvad der er bestilt og ikke er afhængig af kontorets åbningstider.

http://www.kragerupogko.dk/

Skrevet af: Kragerup og Ko

Login på shoppen

Send ny adgangskode

Har du glemt dit kodeord, kan du kontakte vores kundeservice på 33 31 81 81.

ØNSKER AT BLIVE KUNDE

Inspiration: Juni

Det tætte samarbejde er altafgørende

Det Tætte Samarbejde

Det tætte samarbejde med leverandørerne er ifølge Jesper Poulsen altafgørende.
- Stor fleksibilitet og sikkerhed for stabil kvalitet er helt afgørende parametre for os i et leverandørsamarbejdet. Vi har eksempelvis et tæt personligt samarbejde med vores slagter Gert Nielsen, som for os er garant for smag, mørhed, leveringsdygtighed, fleksibilitet osv. Vi kunne sagtens lave one stop-shopping hos en grossist, men der har vi bare ikke muligheden for samme fleksibilitet, omstillingsparathed og tætte føling med produktet. Det handler også meget om tillid. Vi har snart været her i 8 år og har ikke én eneste gang haft en situation, hvor kødet ikke har været i orden.

Jesper Poulsen

Food and Berverage Manager

Tivoli Hotel og Congress Center

Læs mere

Jesper Poulsen -Tivoli Hotel og Congress Center