Vil du arbejde sammen med os?

Vi har altid brug for dygtige slagtere, pølsemagere og specialister

Slagterfirmaet Gert Nielsen har eksisteret siden 1946, og beskæftiger i dag 30 ansatte og leverer til bl.a. restauranter, caféer, burgerjoints, kantiner og produktionskøkkener.

Vi har dejligt travlt og er ofte på udkig efter nye, dygtige kolleger. Det kan både være i slagteriet, pølsemageriet, administrationen eller til vores team af chauffører.

Du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på e-mail til: job@gertnielsen.dk

Er du pølsemager eller slagter?

Så forventer vi, du er uddannet, og stillingen kræver, at du har flair, forståelse, erfaring og passion for at producere pølser, charcuterivarer med mere.  Du kender til lynhakker, pølsestopper, røgeovne og lignende.

Vi forventer ligeledes, at du altid gør dig umage, jagter den bedste kvalitet, er ihærdig og kompromisløs. Hos Gert Nielsen sætter vi nemlig en stor ære i at levere noget af kongerigets bedste kød til vores kunder, og har gennem tre generationer tager håndværket alvorligt.

Det er vigtigt, at du har et positivt sind og et godt humør. For du får nemlig en flok muntre kolleger, der holder af arbejdet og hinanden, og alle synes, vi skal kunne lide at tage på arbejde.
 

Det kan du forvente af os

Et job hvor du skal arbejde sammen med vores slagtere og pølsemagere i produktionen, vores kolleger i pakkeriet samt ekspeditionen til dagligt. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer. Herudover tilbydes du en række personalegoder.
 

Arbejdstid

Fuld tid. Mandag til fredag.
Arbejdstid efter aftale.
 

Henvendelse
Send ansøgning (max 1 side), CV (max 2 sider) og gerne anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere til: job@gertnielsen.dk

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing