VegMea®

Grønt fokus med fuld smæk på smagen.

VegMea® er vores målrettede indsats for at tilføje grøntsager til kødet til gavn for både krop og klima uden at gå på kompromis med velsmagen.

Grøntsagerne skal have mere plads, om så det er på tallerkenen,
i pølsen eller i bøffen, og når du vælger dit kød, så vælg topkvalitet, velsmag og dyrevelfærd”

Der er masser af smag i sund fornuft!

Det er ingen hemmelighed, at både vi selv og Moder Jord har godt af, at vi alle skruer ned for de animalske proteiner og op for de grønne. Det handler om sund fornuft, ansvarlighed, balance og om at udnytte grøntsagernes fulde smagspotentiale.

Vores slagtere og pølsemagere eksperimenterer hver dag med nye grøntsager, og vi præsenterer løbende nye VegMea-produkter.

Gert Nielsen er den perfekte partner til udvikling af vores nye bæredygtige kødfars med et markant reduceret indhold af oksekød og en rig mængde grøntsager”

VegMea® burgers

Vi har øvet os længe på burgers, hvor vi tilføjer forskellige vegetabilske råvarer, og vi synes, at vores ihærdighed nu bærer frugt – helt præcist bælgfrugt – og vi er ret stolte af vores VegMea bøf med 30% grønt bidrag fra kikærter, kartofler, rødbeder og lidt svampe.

Bøfferne er fra velfærdsdyr, der har levet det gode liv under åben himmel, indgår i naturplejeprojekter og afgræsser i sommerhalvåret på enge og strandenge på Møn, Lolland og Falster.

VegMea® pølser

Vores pølsemagere eksperimenteret med pølser, hvor vi udskifter noget af kødet med grøntsager, rodfrugter eller bælgfrugter. Det letter både pølsen og trykket på klimaet uden at gå på kompromis med smagen.

Vores VegMea grillpølse er lavet som vi altid har lavet vores klassiske grillpølse.

Dyrevelfærden, kvaliteten og håndværket er det samme, og vi røger som altid over bøgeflis.

Pølsen er udviklet med 30% kartofler og kikærter, har masser af saft, kraft og god balance, og grøntsagerne beriger med smag og struktur.

Vi skal udnytte grøntsagernes potentiale, og det skal være nemt og velsmagende for alle at tage et grønnere valg, f.eks. til grillhyggen i haven, på terrassen eller i sommerhuset”

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing