Charcuterie

Vores slagtere og pølsemagere laver kompromisløst charcuteri af høj kvalitet, og forædler efter stolte håndværkstraditioner.

Det starter med fremragende udskæringer fra dyr, der har levet et godt liv, under åben himmel, og så tilfører vi solidt håndværk, smag, krydderier – og tid.

Det er i virkeligheden meget simpelt. Det handler om gode råvarer, håndværk og tid. Tålmodighed er en dyd, der kan smages”

Dyrevelfærd

Vi er stolte af det kød, vi leverer, og det hele starter ved landmændene på gården og dyrene på markerne. Vi håndplukker vores samarbejdspartnere, og vælger dem, der tager dyrene under kærlig behandling, og sørger for, at de igennem hele livet har adgang til naturlig føde og udendørsarealer med plads til begejstring.

Langt det meste af vores charcuteri er lavet på udskæringer fra velfærdsdyr, og det kan smages.

Vores kunder ved, at produktet er af høj kvalitet, og vi ved, at kunderne sætter pris på, at vores charcuteri er smagsmæssigt afstemt, klargjort og pakket, så det også rent praktisk er lige til at gå til”

Skånsom forædling

Vi udvælger de bedste udskæringer, og forædler skånsomt og naturligt. Vi røger over bøgeflis i vores røgeovn.

Vores sortiment indeholder både fortid, nutid og fremtid. Vi hylder det traditionelle, men følger med tiden og ser nysgerrigt mod nye tendenser.

Vi laver både gammeldags danske rullepølser og postejer, men lader os også gerne inspirere af smage fra den store verden, f.eks. vores New York style oksepastrami og vores version af den italienske klassiker prosciotto cotto.