Tillid, kvalitet og god smag

"Et samarbejde med Slagterfirmaet Gert Nielsen, beskrives let med 3 ord, Tillid, kvalitet og god smag.

Vores føles som et tæt venskab, hvor du bliver sat i første række, og de vil gå mil for at løse dine ønsker.

Efter 5 års personlig samarbejde med Slagterfirmaet Gert Nielsen, har jeg KUN oplevet topprofessionel behandling, og jeg har aldrig oplevet at opgaven ikke er blevet løst til UG"

Peter Daniel Madsen, Gastronomisk chef, Madklubben

Besøg Madklubben her

20 år med godt samarbejde

"Vores gode samarbejde med Gert Nielsen startede for mere end 20 år siden, og består af gensidig respekt, gode råvarer, fleksibilitet og nærvær. Vi vil til enhver tid anbefale Gert Nielsen"

Henrik Jensen, Sporvejen – Byens Burger Bar

Besøg Sporvejen – Byens Burger Bar her

Kæmpe glæde af samarbejdet

"Som heldig samarbejdspartner gennem flere årtier, har vi her i køkkenet hos HK haft kæmpe glæde af samarbejdet med Jesper og Gert Nielsen. Jespers engagement har både været fleksibelt, rådgivende, sjovt, humoristisk, kollegial samt fyldt med sparring udover det forventede. Vi er glade for kvalitet af både menneske og varer i forbindelse med Gert Nielsen"

Anja Køppen, Smørrebrødsjomfru, HK Danmark

Besøg HK her

Godt samarbejde med god service og kvalitet

"Den gode dialog med vores konsulent, Jesper Steffensen, giver gode forudsætninger for at få de rigtige tilbud og de rigtige varer til vores menu. Varerne kommer til tiden og der er et højt niveau på kvaliteten af produkterne. Valget af slagter gøres også nemmere når man ved at dyrenes velfærd også prioriteres for at sikre kvalitet"

Kennet Melgaard,
Manager & Head chef, Canteen,
Canteen Group, SimCorp A/S

Besøg SimCorp her

Friske varer, gode tilbud og levering til tiden

"Jeg er meget glad for samarbejdet med Gert Nielsen. Altid friske varer, gode tilbud og levering til tiden. Jeg vil give dem min bedste anbefaling"

Lene Krogh, Kantineleder, Nordisk Film A/S

Besøg Nordisk Film her

Kvalitet i top

"Kvaliteten er altid i top og deres service den bedste hidtil af en slagter i alle de 23 år, vi har været her. Dertil er de ganske prisvenlige selv i svære tider"

Sammy Shafi, Kokkeriet

Besøg Kokkeriet her

En perfekt partner til udvikling af vores nye bæredygtige kødfars

"Hos .506 er vores mål at reducere kødforbruget i vores frokostordning for virksomheder i København. Vi ønskede derfor at udvikle en kødfars med et markant reduceret indhold af oksekød og en rig mængde grøntsager. Det var vigtigt for os, at farsen stadig bevarede sin saft og smag, samtidig med at den havde en god stegeevne og farve. Gert Nielsen var den ideelle samarbejdspartner til dette projekt, og deres produktudvikler Jesper hjalp os fra start til slut med at skabe den optimale fars"

”Deres ekspertise inden for produktudvikling og innovative tilgang var uvurderlige i processen. De forstod vores behov og arbejdede hårdt for at levere et produkt, der levede op til vores forventninger. Resultatet af samarbejdet er en fantastisk kødfars, som vi er stolte af at kunne servere til vores frokostkunder. Med det kraftigt reducerede indhold af oksekød og den rigelige tilføjelse af grøntsager opfylder den vores mål om at tilbyde mere bæredygtige madvaner til vores kunder”

Nicholas Provenzano, Kulinarisk udvikler for Madklubben Catering:.506, Sharkhouse™ og Madklubbens frokost

Besøg Madklubben Catering her

 

Årets leverandør

Gert Nielsen A/S har som Årets leverandør udmærket sig inden for præcision og service og leverer altid efter det, vi kalder 4R: rigtig tid, rigtig pris, rigtigt antal og rigtig kvalitet

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing