Vores pølser

Tredje generation af passionerede slagtere og pølsemagere, der tager håndværket og pølsen alvorligt.

Vi laver vores pølser efter stolte traditioner, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos os går dyrevelfærd, pølsemageriets ædle kunst og velsmag op i en højere enhed.

Siden jeg fik en pølseåbenbaring på en mountainbiketur til Sydafrika, hvor jeg smagte en boerwurst, jeg stadig tænker tilbage på, har jeg været optaget af at lave pølser med masser af velsmag og en grov struktur, der giver det helt perfekte bid”

Gode, grove og naturlige pølser

Vi står tidligt op hver dag for at ælte, krydre, stoppe, ryge, koge og smage os frem til pølser, vi er stolte af, og glæder os til, du skal smage.

  • Vi laver naturlige pølser med en grov struktur. Man skal kunne se, smage og fornemme det, man spiser
  • Vi har hænderne godt nede i bindefarsen, der er fundamentet i enhver god pølse med tilpas saftighed og kompleksitet
  • Vi stopper pølserne i naturtarm og røger over bøgeflis

Både klassiske og nyudviklede pølser

I sortimentet har vi altid vores klassiske pølser, lavet på velbevarede opskrifter, som vi aldrig kunne drømme om at ændre på.
Men vi udvikler, tester og smager på livet løs i jagten på nye varianter.

Vi tænker ud af pølsen når det gælder krydderier og kreative smagssammensætninger, og vi stopper ikke før pølsen smager himmelsk.

Jeg elsker en god udfordring. Vi kan bruge lang tid på at udvikle en ny pølse, og vi bliver ved med at teste og smage indtil den sidder lige i skabet. Det skal nok lykkes, og du kan godt glæde dig!”

VegMea®:
Grønt fokus med fuld smæk på smagen

Det er ingen hemmelighed, at både krop og klima har godt af, at vi alle skruer ned for de animalske proteiner og op for de grønne. Vi har længe eksperimenteret med pølser, hvor vi udskifter noget af kødet med grøntsager, rodfrugter eller bælgfrugter. Det letter både pølsen og trykket på klimaet uden at gå på kompromis med velsmagen. Det kalder vi VegMea.

Vores VegMea grillpølse er lavet som vi altid har lavet vores klassiske grillpølse. Dyrevelfærden, kvaliteten og håndværket er det samme, og vi røger som altid over bøgeflis.
Pølsen er udviklet med 30% kartofler og kikærter, har masser af saft, kraft og god balance, og grøntsagerne beriger med smag og struktur.

Vi skal udnytte grøntsagernes potentiale, og det skal være nemt og velsmagende for alle at tage et grønnere valg, f.eks. til grillhyggen i haven, på terrassen eller i sommerhuset”