Vores burgers

Vi laver både små sliders, pariserbøffer og store, solide burgers. Vi vælger kød og udskæringer ud fra kundens ønsker og behov, og har mange års erfaring med bøffer lavet på alt fra oksesmåkød, spidsbryst, tykkam eller marv.

Fedtprocenten i vores burgers kan vi variere fra 3% helt op til 30%.

Vi har lavet burgers i mere end 40 år, og gør os hver dag umage med
at levere nogle af kongerigets mest smagfulde bøffer til burgerjoints, cafeer og restauranter over hele landet”

Godt håndværk og dyrevelfærd

Dyrenes opvækst er vigtig for os, og vi sikrer, at der er godt håndværk gennem hele værdikæden fra landmand til opskæring, så du får det bedst tænkelige produkt. Vi bruger primært kød fra frilands- og velfærdskvæg, gerne krydsning af racerne Angus eller Hereford eller udvalgte Wagyu-krydsninger.

Vi laver og leverer friske bøffer hver eneste dag, så du kan lave burgers af maksimalt frisk kød og kvalitet.

Vores gode samarbejde med Gert Nielsen startede for mere end 20 år siden, og består af gensidig respekt, gode råvarer, fleksibilitet og nærvær.

Vi vil til enhver tid anbefale Gert Nielsen”
 

VegMea®:
Burgers med grønt

Det er ingen hemmelighed, at både krop og klima har godt af, at vi alle skruer ned for de animalske proteiner og op for de grønne.

Vi har øvet os længe på burgers, hvor vi tilføjer forskellige vegetabilske råvarer, og vi synes, at vores ihærdighed nu bærer frugt – helt præcist bælgfrugt – og vi er ret stolte af vores VegMea bøf med 30% grønt bidrag fra kikærter, kartofler, rødbeder og lidt svampe.

Bøfferne er produceret af velfærdsdyr, der lever det gode liv under åben himmel, indgår i naturpleje-projekter og afgræsser i sommerhalvåret på enge og strandenge på Møn, Lolland og Falster.

Vi skal udnytte grøntsagernes potentiale, og det skal være nemt og velsmagende for alle at tage et grønnere valg, f.eks. til grillhyggen i haven, på terrassen eller i sommerhuset”