Sous vide

Gennem 25 år har vi produceret sous vide, med fuld fokus på håndværk, kvalitetskød, dyrevelfærd, fødevaresikkerhed og hygiejne.

Vi giver kødet al den tid og omsorg, det har brug for, så vores kunder og samarbejdspartnere er sikret hurtig, enkel tilberedning og ensartet kvalitet.

Sous vide er ganske enkelt perfekt i et travlt køkken, om så det er restaurant, kantine eller produktionskøkken. Kokkene løber hurtigere end nogensinde, og de har fortjent, at vi en gang imellem hjælper med at lave det hårde arbejde”

Fordele, fornuft og et fremragende stykke kød

Vi tager os god tid når vi producerer sous vide.
Vores tilberedningstider varierer fra produkt til produkt, men minimum 4 timer og maksimum 24. Vi korrigerer løbende og justerer kogetider, så kødet er smeltende mørt, men stadig klarer varmebehandling uden tab af hverken smag eller tekstur.

Sous vide, gør det nemt for vores kunder og samarbejdspartnere, er ressource- og strømbesparende og mindsker ydermere råvarespild.

Vi tilsætter smag efter ønsker og behov

Oftest krydrer vi blot med salt og peber, så kunden selv kan tilsætte egne krydderier efter lyst og smag, ved sidste tilberedning. Vi har dog stor erfaring i forskellige smagsvarianter og producerer gerne efter ønsker, når ordren overstiger 250 kg.

Vores mest populære sous vide produkter, er nakkefilet, svinekæber, confiterede andelår, brystben duroc og tykkam.