Vores kunder

Vi leverer med stolthed, til tiden og med høj kvalitet til restauranter, cafeer, burger joints, pølsevogne, storkøkken, kantiner, supermarkeder og slagterbutikker.

Hver eneste kunde er forskellig, så vi sætter en stor ære at levere præcis det produkt og den kvalitet, der ønskes – igen og igen.

Restauranter, caféer & burgerjoints

Vi har gennem mange år samarbejdet med vidt forskellige spisesteder, og leveret kød og pølser af høj kvalitet. Vi kender hverdagen og tempoet i restauranterne, og ved hvad vi skal levere, så kokkene kan give gæsterne en dejlig madoplevelse. Vi leverer et bredt sortiment og udskæringer efter restaurantens ønsker, og følger sæsonerne tæt, så vi også kan levere f.eks. sommerbuk og vildt.

Vores kød er altid af høj kvalitet og vi har dyrevelfærd højt på dagsordenen. Vi leverer gerne racekvæg og frilandskvæg – og er lydhøre for spændende ønsker og udfordringer.

Vi leverer altid til tiden, udviser stor fleksibilitet og sørger for, at vores kunder har en fast kontaktperson.

Storkøkken

Der er fart på i et storkøkken, og vi ved, at stabilitet og et konstant højt niveau fra leverandøren er essentielt.

Vi leverer hver eneste dag kød af høj, ensartet kvalitet, og sætter barren for kødbehandling, pakning og transport lige så højt.

Lige meget om det er standardordrer eller specialaftaler, efterleves ordren til perfektion og ned til mindste detalje. Vores leveringsikkerhed skaber tryghed, og vi pakker i brugervenlig, hygiejnisk emballage med tydelig datomærkning. Det gælder naturligvis også vores sous vide.

For tryghedens skyld får vores kunder altid en fast kontaktperson hos os.

Kantine

I en kantine skal der smil på læben hos de samme mennesker hver eneste dag, mens de nyder maden. Det stiller krav til variation i menukortet samt god balance mellem de velkendte retter og nye smagsoplevelser.

Vi har et bredt kødsortiment af ensartet, høj kvalitet, så kokkene i kantinerne har rigeligt med valgmuligheder, når menuen skal planlægges. Vi er fleksible, lytter til ønsker, og vi tester gerne nye produkter og variationer sammen med kunden, når der f.eks. er temauger, specialarrangementer eller hvis en højtid nærmer sig.

Vores kunder kan altid stole på vores egenkontrol, hygiejneforhold, sikkerhed i levering og at ordren gennemføres korrekt til mindste detalje. Alle kunder har en fast kontaktperson hos os.

Supermarkeder og slagterbutikker

Vi leverer det kød, der er lidt ud over det sædvanlige, til en række supermarkeder og slagterbutikker.

Specialvarerne inkluderer f.eks. dansk velfærdskød, frisk dansk vildt, frisk irsk lammekød, frisk fransk fjerkræ, amerikansk luksus oksekød, wagyukød fra Japan og chile, specialpølser m.m.

Vi leverer udskæringer efter butikkernes ønsker, og kvaliteten er altid i top.

Vi sikrer stabil levering til tiden, og alle vores kunder og samarbejdspartnere har en fast kontaktperson hos os.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing